Zs k

Érdeklődsz az illóolajok világa iránt?

Szívesen olvasnál további tippeket, újdonságokat, tanácsokat, felhasználási ötleteket?

 

Csatlakozz levelezőlistámhoz!

 

 

floral oils

Engem mindig hálával tölt el, amikor szembesülök vele, mennyi ajándékot kapunk a Gondviseléstől különféle természeti kincsek formájában. Ezek közé tartoznak az aromás növényekben, fákban rejlő finom illatok, illatanyagok is. Ezért is szeretnék most két rövid videót megmutatni Neked, ami erről eszembe jutott.

Az első (3:50) arról szól, honnan származnak az olajok és hogyan képesek hatni szervezetünkre:

 

A második videó (1:12) röviden és leegyszerűsítve mutatja be az illóolajok egyik leggyakoribb kinyerési módszerét, a vízgőzzel történő lepárlást:

 

 
Tetszettek a videók? Engem mindig feldob és inspirál, ha ilyesmit látok. Bátran írj majd visszajelzést akár tetszettek, akár nem! Ha igen, örülök! Ha érdekesnek és hasznosnak találjátok az illóolajok hatásáról, beszerzéséről, használatukról, tulajdonságaikról szóló videókat, tervezem, hogy időnként mutatok egyet-egyet.

Végül örömmel jelentem, hogy újabb funkciókkal bővült a Rózsabokor honlap! A kezdőlap alján található Hasznos linkek között mostmár minden illóolajról és illóolaj-keverékről elérhetőek részletes információk, és a letöltések között szerepel - többek között - a teljes termékkatalógus is. Melletük pedig címkefelhőben látszanak a weboldal gyakoribb kulcsszavai, témái - segítve az oldalon való böngészést, tájékozódást.

Szép hétvégét és jó pihenést kívánok!

Zsófi