Zs k

Érdeklődsz az illóolajok világa iránt?

Szívesen olvasnál további tippeket, újdonságokat, tanácsokat, felhasználási ötleteket?

 

Csatlakozz levelezőlistámhoz!

 

 

floral oils

Hogyan találkozhatok a termékekkel?

 • Személyes találkozás alkalmával.
 • Illatestek, "illatolók" egyikén. Ezek kötetlen és baráti hangulatú, legfeljebb 10 fős, zárt körű események, ahol sok érdekesség, tudnivaló elhangzik az olajokról, használatukról, hatásaikról, és kipróbálható többféle olaj is. Ha összegyűlik néhány érdeklődő, szervezhetsz családod, közeli barátaid számára is ilyen alkalmat. Egy illatolás nemcsak kötetlen, kellemes hangulatú esemény, hanem élményteli és hasznos program is, ahol egészen új távlatai nyílhatnak meg az egészségmegőrzésnek, betegségek megelőzésének.
 • Online beszélgetésre is van lehetőség, ill. postai úton is tudok illatmintát küldeni. Ha bármelyik lehetőség érdekelne, kérlek jelezed a kezdőlap alján található kapcsolatfelvételi lapon!

 

Van-e költsége az illatolón való részvételnek?

Nincs, sőt, a résztvevők termékmintát is kaphatnak, lehetőségük nyílik többféle olajat is kipróbálni.

 

Mi van, ha nálam nem hatnak, nem működnek az olajok?

Az illóolajok mindenkinél hatnak, aki használja őket! Szerencsére a hatásuk nem annak köszönhető, hogy hiszünk-e benne, hanem a bennük található sokféle hatóanyagnak. Minden olajnak vannak általánosan ismert tulajdonságai (pl. a levendula nyugtató hatása, a teafaolaj fertőtlenítő hatása, a citromolaj tisztító ereje, stb.), viszont minden emberi szervezet más és más, másképpen működünk. Ezért az olajoknak (ahogyan a gyógyszereknek is) más és más hatása lehet különböző emberek esetében. Amennyiben nem elég hatásos egy olaj, mindig helyettesíthető, felcserélhető az adott cél elérése érdekében egy másikkal, ami már működik, beválik. Kitartást, időt igényel saját szervezetünk és az olajok használatának megismerése, megtanulása, ám az egészségmegőrzésre fordított energia és az öngondoskodás mindig megtérül.

 

Miért kerülnek ennyibe ezek az olajok?

Első látásra sokakban joggal merülhet fel a kérdés: miért ennyivel magasabb az ára ezeknek az olajoknak, mint amihez a drogériákban hozzá vagyunk szokva? (Nekem is drágának tűntek annak idején első látásra.)

 • Ha a kezdeti költségen túllépve egy kicsit tovább számolunk, rájövünk, hogy ezeknek az esszenciáknak gazdaságos a használata: egy 15 ml-es üveg illóolaj kb. 250-300 cseppet tartalmaz. Mivel az illóolajok nagyon erős és tömény esszenciák, - a gyógynövényeknél 50-70x erősebbek -, így általában alkalmanként csak 1-2 cseppjüket használjuk fel. Egy nem minden nap használt olajnál akár 1-2 évig is tarthat, mire elfogy a 15 ml-es mennyiség. Például: egy pár cseppnyi citrom- és teafaolajjal készült konyhai felületfertőtlenítő-tisztító spray előállítható 100 Ft-ból. Vagy akár egy légúti betegség kezelése is megoldható immunerősítő keverékkel, vagy oregano- és teafa olajakkal, többezer forintos gyógyszerkészítmények árának törtrészéből.
 • Terápiás hatást, egészségmegőrzési célokat csak olyan olajokkal lehet elérni, amelyek valóban tiszták, mentesek mindenféle adaléktól, szennyeződéstől és a megfelelő hatóanyagokat tartalmazzák. Ehhez szükség van a növények gondos termesztésére, betakarítására, szigorúan felügyelt lepárlásra és az előállítás során többszörös ellenőrzési folyamatra. Ezt pedig sajnos nem lehet párszáz forintból elérni. Sok helyen árulnak olcsón 100%-os felirattal ellenőrizetlen, nem megbízható összetételű olajokat. A CPTG tanúsítvány (itt olvashatsz róla részletesebben) viszont garantálja, hogy terápiás minőségű és tisztaságú olajokkal van dolgunk, és ezt érezhetjük a hatásukon is.
 • Haladóknak: saját vásárlói fiók létrehozásával pedig – kosárértéktől és a rendelés gyakoriságától függetlenül – 25% kedvezménnyel vásárolhatóak meg az olajok, az ár 10-30%-nak levásárolható hűségpontokban való visszatérítésével.

 

Van-e garancia az illóolajokra?

Ha nem tetszett, nem vált be egy olaj, visszahozhatod 14 napon belül, és visszakapod az árát.

 

Hogyan juthatok termékekhez?

Többféle lehetőség közül választhatsz:

 1. Amennyiben még ismerkedsz az olajokkal, lehetőséged van saját webáruházi fiók létrehozása és akár szállítási költség nélkül hozzájutni első olajaidhoz, amiket ki szeretnél próbálni.
 2. Ha szeretnéd az illóolajokat a napi rutinod részévé tenni, javasolt saját webáruházi fiók létrehozása, mivel a törzsvásárlói program segítségével a kiskereskedelmi ár akár 40-50%-a is megtérül. A hűségprogram keretében:
  • a rendelési érték 10-30 százaléka jóváírásra kerül, ajándékokra, illóolajokra beváltható termékpontok formájában
  • minden hónapban lehetőséged van hozzájutni ajándékként a hónap termékéhez
  • lehetőség van a szállítási költség visszatérítésére.

Induló kollekciók a fiók költségmentes létrehozásához. Saját fiók létrehozásához KATTINTS IDE.

Segítség:

 

Jár-e kötelezettséggel saját fiók létrehozása?

Nem jelent semmilyen kötelezettséget a saját fiók - mint más webáruházak esetén sem. A törzsvásárlói kedvezménynek nem feltétele minimális rendelési összeg vagy rendszeres vásárlás.