Az első találkozás az esszenciákkal...

Van kedved bepillantani az aromaterápia világába egy kb. 60 perces előadás keretében?

conference calAromaterápia otthon

Szeretettel hívlak online illatélményünkre-előadásunkra, ahol - egy videóhívás keretében - kb. 60 percben általános képet adunk az aromaterápiáról, megismerheted az olajok kinyerésének módját és működésüket, hatásukat. Megtudhatod, mennyi problémára, testi-lelki állapotra létezik természetes megoldás az esszenciák ereje által, és hogyan tudod őket biztonságosan alkalmazni otthon, háztartásodban, családod körében is.

onlinefriends2

Célunk, hogy megmutassuk az öngondoskodásnakegészségmegőrzésnek egy új, biztonságos és költségkímélő lehetőségét. Rávilágítunk az üzletekben kapható, szintetikus úton előállított illetve manipulált olajok alkalmazásának kockázataira és veszélyeire is.

Megtudhatod, miért is nevezik a Tömjént az illóolajok királyának, megtudhatod miként csillapíthatsz lázat Citrommal és Levendulával, vagy épp hogyan tudsz leküzdeni egy fejfájást vagy orrdugulást, náthát akűr egy csepp Borsmenta segítségével. Látni fogod, hogy a házipatikán túl hogyan alkalmazhatod az illóolajokat főzéskor, a szépségápolásban és a háztartásban.

 

 

 

 

 

Tarts velünk március 15-én, szerdán 19 órakor!

Feliratkozás után emailben megkapsz minden információt:

 

redarrow

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót